Koncertna sezona 2020/2021

Mary May

Crkva sv. Nikole

Petak 2.10.2020., u 20:00

Ulaznice: 30 / 40 kn


U petak, 2. listopada, kao najava Koncertne sezone 2020/2021, u Zadar premijerno stiže Mary May, najsnažnija kantautorica domaće scene. Njena glazba živi u skrovitim pejzažima gdje se susreću američki folklor, pop i blues. Uživo nastupa s bendom koji čine redom izvrsni glazbenici - Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima.


Koncertni ured Zadar, unatoč kriznoj i neizvjesnoj godini, u Zadar nastavlja dovoditi vrhunske glazbene poslastice. Tako je nedavno, u okviru projekta ZadrugART, na Kapetanskom po prvi put u Zadru nastupio sjajni reper Kandžija. Podsjetimo i na prvorazredni kulturni događaj kada je u Zadru dvama rasprodanim koncertima 19. i 20. lipnja javnosti prvi put uživo predstavljena suradnja Bože Vreće i Edina Karamazova. Njihov je album Lachrimæ, upravo objavljen u izdanju diskografske kuće Croatia Records, već izazvao veliku pažnju domaćih i stranih medija.


PRODAJA ULAZNICA

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti putem portala ulaznice.hr. Isto tako, ulaznice se prodaju na info pultu Kneževe palače tri dana prije koncerta, od ponedjeljka do petka od 11 do 13 i od 18 do 20 sati, subotom od 11 do 13 sati te pred koncertnim prostorom sat vremena prije početka programa.